Sandwichpanelen

ONTDEK ONZE PANELEN

Bij WDW streven we ernaar om een breed scala aan hoogwaardige panelen aan te bieden die aan al uw bouw- en renovatiebehoeften voldoen. Onze panelen zijn beschikbaar in verschillende kwalificaties, zodat u de perfecte optie kunt kiezen die past bij uw project en budget. We begrijpen dat elk project uniek is. Daarom bieden we een divers assortiment aan kwalificaties, zodat u de juiste keuze kunt maken op basis van uw specifieke behoeften.

Dak

Info

Gevel

Info

Knikdak

Info

Sandwichpanelen op het dak

Kies voor snelheid, stabiliteit en isolatie-efficiëntie met onze hoogwaardige dak-sandwichpanelen. Bespaar niet alleen tijd en kosten bij de installatie, maar bereid je ook voor op de toekomst! Onze panelen bieden niet alleen duurzaamheid, maar ook de flexibiliteit om eenvoudig zonnepanelen toe te voegen wanneer je daar klaar voor bent.

DakPanelen

Onze Gevelpanelen

Geef uw project een moderne uitstraling met onze gevelpanelen die uitblinken in esthetiek en functionaliteit. Onze hoogwaardige gevelpanelen bieden niet alleen duurzaamheid, maar ook veelzijdigheid in design. Profiteer van snelle installatie, structurele stabiliteit en uitstekende isolatie-efficiëntie.

Gevelpanelen
SANDWICH PANELEN

B KEUs – FLEXIBILITEIT EN WAARDE

Onze B keus panelen bieden een voordelig alternatief voor projecten waarbij garantie geen absoluut vereiste is. Hierdoor kunt u genieten van aanzienlijke kostenbesparingen zonder in te boeten op kwaliteit.

De B Keus categorie hebben we verder onderverdeel in: 

Deze panelen kunnen enkele oppervlakkige krassen of deukjes vertonen. Ze zijn ideaal voor projecten waarbij u op zoek bent naar een economische optie zonder concessies te doen aan functionaliteit.

Deze panelen vertonen lichte gebruikssporen zoals krassen en deukjes, en kunnen ook wat lichte roest of minimale beschadigingen aan koppelingen hebben. Ze bieden een kosteneffectieve keuze zonder afbreuk te doen aan kwaliteit, ideaal voor projecten waarin prijsbewustzijn belangrijk is.

De E Keuze panelen tonen meerdere krassen, deukjes en kunnen aanzienlijke roest en beschadigde koppelingen hebben. Deze panelen zijn een betaalbare keuze voor projecten waarbij functionaliteit centraal staat en kostenbewustzijn belangrijk is.

Disclaimer: B-keus Panelen

De beschikbaarheid van onze B-keus panelen is onderhevig aan wijzigingen en kan niet worden gegarandeerd. De classificatie van de panelen is onder voorbehoud en kan variëren. Graag benadrukken wij dat er geen garanties ontleend kunnen worden ontleend aan de aangeboden B-keus panelen. De beschikbaarheid en classificatie worden ten allen tijde bepaald door de actuele voorraad en kwaliteitsbeoordeling. Wij adviseren om contact met ons op te nemen voor de meest actuele informatie over de beschikbaarheid en classificatie van B-keus panelen