Profielplaten

PROFIELPLATEN BIJ WDW

Enkelstaal profielplaten bieden een effectieve oplossing voor niet-geïsoleerde daken of gevels. Niet alleen zijn de profielplaten erg duurzaam en kostenefficiënt, ze zijn ook eenvoudig te verwerken.Onze voorraad omvat verschillende kleuren en afwerkingen, zodat u niet alleen functionele, maar ook esthetisch aantrekkelijke keuzes kunt maken. Ontdek de mogelijkheden en maak een weloverwogen keuze voor uw niet-geïsoleerde daken of gevels.

Dak

Info

Gevel

Info

Binnendozen

Info

Gevelplaten

We hebben een collectie gevelplaten die gebruikt kunnen worden voor diverse doeleinden. Enkele voorbeelden zijn onze Profielplaat met rabatprofiel, waarin een houttextuur is verwerkt, en onze golfplaten die zorgen voor een mooiere uitstraling van uw gebouw.

Gevelplaten

Dakplaten

Wanneer isolatie geen prioriteit is, kunt u kiezen voor dakplaten op uw dak. Deze stalen platen zijn verkrijgbaar in verschillende types. Ook kunt u overwegen om onze dakpak profielplaten te kiezen. Deze platen kunnen eenvoudig als vervanging dienen voor uw dakpannen.

Dakplaten

Binnendozen

binnendozen het zijn u-vormige zelfdragende bouwelementen die op de (staal)constructie bevestigd worden. Ze worden meestal horizontaal toegepast voor geïsoleerde wanden in combinatie met buitenplaten. Voor de isolatie kun je zowel steenwol als glaswol toepassen,

Binnendozen