B-Keus

Onze B-Keus Sandwichpanelen

B-keus sandwichpanelen zijn panelen die niet als nieuw verkocht kunnen worden.
Dit betekent overigens niet dat het tweedehands panelen zijn!

B-keus panelen zijn veelal nieuw geproduceerde panelen die niet aan de kwaliteitseisen van de fabrikant voldoen of geproduceerd zijn met de verkeerde specificaties.Bij WDW hebben wij een ruime keuze B-keus sandwichpanelen.Onze B-keus voorraad bestaat grotendeels uit panelen die wij rechtstreeks vanuit verschillende fabrikanten ontvangen.

SANDWICH PANELEN

B KEUS – FLEXIBILITEIT EN WAARDE

Onze B-Keus panelen bieden een voordelig alternatief voor projecten waarbij garantie geen absolute vereiste is. Deze panelen kunnen afkomstig zijn uit restpartijen van de fabriek of kunnen eerder zijn gebruikt in oude projecten. Hierdoor kunt u genieten van aanzienlijke kostenbesparingen zonder in te boeten op kwaliteit.

Binnen de B Keus categorie hebben we verder onderverdeeld:

Deze panelen kunnen enkele oppervlakkige krassen of deukjes vertonen. Ze zijn ideaal voor projecten waarbij u op zoek bent naar een economische optie zonder concessies te doen aan functionaliteit.

Deze panelen vertonen lichte beschadigingen zoals krassen en/of deuken. Ook kan er wat lichte roest of minimale beschadigingen aan koppelingen zijn. Ze bieden een kosteneffectieve keuze zonder afbreuk te doen aan kwaliteit, ideaal voor projecten waarin prijsbewustzijn belangrijk is.

E-Keus panelen tonen meerdere krassen en/of deuken en kunnen aanzienlijke roest en beschadigde koppelingen hebben. Deze panelen zijn een betaalbare keuze voor projecten waarbij functionaliteit centraal staat en kostenbewustzijn belangrijk is.

Disclaimer: B-keus Panelen De beschikbaarheid van onze B-keus panelen is onderhevig aan wijzigingen en kan niet worden gegarandeerd. De classificatie van de panelen is onder voorbehoud en kan variëren. Graag benadrukken wij dat er geen garanties ontleend kunnen worden ontleend aan de aangeboden B-keus panelen. De beschikbaarheid en classificatie worden ten allen tijde bepaald door de actuele voorraad en kwaliteitsbeoordeling. Wij adviseren om contact met ons op te nemen voor de meest actuele informatie over de beschikbaarheid en classificatie van B-keus panelen